Cateva avantaje ale alimentatiei raw (cruda)

vineri, 11 februarie 2011
Cruditatile: 

1.sunt cele mai bune cosmetice. Innoirea celulelor este acceleratà astfel încît pielea ràmîne elasticà si împiedicà formarea ridurilor.
2. vindecà glandele si deci atat obezitatea cat si subponderabilitatea . Cele mai fine vase epidermale sînt bine curàtate si deci bine irigate cu sînge. De aici rezulta aspectul proaspàt, tineresc.
3.reglementeazà tensiunea arterialà, anghina pectoralà si împiedicà infarctul .
4.nu lasa cancerul sa apara sau sa se dezvolte in organism

Un corp curàtat prin hranà crudà nu se poate îmbolnàvi, deci trecerea spre acest gen de alimentare renteazà de o mie de ori pentru .

Nasterea copiilor anormali se datoreazà lipsei de hranà crudà. Se formeazà celule germinale incomplete; de asemenea, se poate spune si ca o alimentatie raw ajuta femeile sterile sa aiba copii, in marea majoritate a cazurilor. Viitoarele mame care se hrànesc cu cruditàti au nasteri mai usoare. Nasterile prea timpurii si avorturile sînt excluse .
Conform relatàrilor, s-au efectuat încercàri privind rezistenta muncitorilor ce efectuau munca grea. Unii erau vegetarieni convinsi, altii se alimentau cu mancare cruda. Cine suportà eforturile de douà ori mai mult timp ? Tocmai cei carese hràneau cu cruditàti. Existà documente. De ex, un dublu învingàtor olimpic la înot pe distante mari, Roos, din America, care a cîstigat medalia de aur la Sidney si Roma, a publicat o carte unde afirma printre altele cà mesele lui principale se compun 90% din hrana crudà cu absoluta evitare a càrnii. El explicà rezistenta lui iesità din comun prin consumul de cruditàti si relateazà în cartea amintità cà în luptà îsi punea întreaga lui fortà cînd ceilalti scurt timp înaintea sosirii erau epuizati . 


Si acestea sunt doar cateva motive pentru care fiecare dintre ar putea sa incerce sa adauge in alimentatia zilnica cat mai multe legume si fructe crude.

Sursa: "Hrana vie" - Ernest Gunther


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu