Sa incepem cu o prezentare...

miercuri, 9 februarie 2011
Ma cheama Anneline si am 19 ani. Sunt o persoana plina de viata,imi place sa dansez, sa ascult muzica, iubesc natura. Consider ca principala cauza a bolilor (gen cancer, boli ale inimii si sistemului circulator) sunt cauzate de un stil de viata necorespunzator. In mare parte oamenii sunt stresati, nu mai au timp sa se mai bucure de tot ce li se ofera in viata asta. Un stil de viata sanatos, care in conceptia mea inseamna sa ne facem timp pentru lucrurile care ne fac placere sau pentru persoanele iubite, sa lasam loc si pentru putin sport si, nu in ultimul rand, o alimentatie sanatoasa(in principal formata din cruditati), ne-ar scapa de foarte multe boli care aduc doar suferinta. 
Cam de un an am inceput sa mananc in principal mancare cruda; am renuntat in mare parte la carne, lapte, oua si am observat multe imbunatatiri (1. rezistenta  mea la antrenamente a crescut foarte mult, 2.a fost prima iarna in care nu am mai racit, desi a fost mult mai frig; si multe alte efecte foarte vizibile).  Am facut acest blog in primul rand pentru a:
  • arata beneficiile acestui stil de viata, 
  •  face mai accesibile informatiile despre diverse fructe, legume, plante medicinale
  •  face mai popular un stil de viata sanatos
  • prezenta cateva retete ,,raw" foarte gustoase
  • ma perfectiona in ceea ca am de gand sa fac mai tarziu
Pentru toate articolele sau informatille care nu imi apartin voi preciza sursa. 
Inca ceva: pe masura ce voi publica articolele mi-as dori sa primesc comentarii de la voi (bune sau rele, dar care sa ma ajute sa ma perfectionez). 
In rest, sa aveti parte de multa sanatate si bucurie in viata voastra!>:D< 


2 comentarii:

Alexandra Răcăşan at: 9 februarie 2011 la 07:56 spunea...

Buna Anneline!

Felicitari pt. blog!

Eu am inceput sa mananc sanatos de aproximativ un an multumita unei colege de clasa. Am constatat si eu lipsa racelilor iarna care era o foarte mare problema.

Abia astept sa citesc noile tale postari!

Anneline at: 10 februarie 2011 la 02:49 spunea...

mersi!!:*

Trimiteți un comentariu